lökhárító javítás

Lökhárító javítás:
"Amikor az összetört lökhárítóddal
keresel pénzt"

Ha volt már koccanásod, akkor biztos örökre megjegyezted azt a riasztó reccsenést, amikor a mögötted érkező autó balszerencsére beléd csúszik. A műanyag hangja rémisztő tud lenni, amibe a fémlemezek puffanása is besegít.

Ilyenkor nyilvánvaló, hogy nem Te vagy a hibás.

Egy ilyen balesetben nehezen tudsz ügyes lenni, hiszen ezek szinte elkerülhetetlenek. Gondoltad volna, hogy egy ilyen ütközésben egy vékony műanyag lökhárító ennyire meg tudja védeni az autód karosszériáját?

"Hogyan fogsz jól járni a biztosító egyezségével"

A Ford lökhárítók nagyon vékonyak és rugalmas anyagokból készülnek. Így gyakran igazán látványosan tudnak sérülni az alkatrészek. Az tény, hogy egy ilyen lökhárító sérülés javítását nem javasoljuk. A legjobb megoldás a csere.

A lökhárító javítás sokszor előnyös, gyors és gazdaságos.

A kérdés, hogy ezek közül Te melyiket részesíted előnyben. Amikor összetörik az autód, akkor a biztosító egyezségre korrekt összeget szokott ajánlani. Miért korrekt az ár?

"Így marad a zsebedben pénz, ha összetörik az autód"

A biztosítók általában igen korrekt árat adnak egy javításra. Persze mindig legyél résen, mert a pótszemlénél még sok apróság is előkerülhet. Ilyenkor abban tudunk segíteni, hogy a szétszereléskor ezeket jelezzük feléd. A pótszemle során az alkatrészeket bemutatjuk és az új kárszámítást egy héten belül megkapod.

Az eddigi munkáink során tényként mondhatjuk neked, hogy a biztosító által ajánlott összeg 20-30%-ka is megmarad, ha megjavíttatod a lökhárítód.

Ennek az az oka, hogy sok alkatrészt meg lehet javítani, ezért tudsz pénzt megtakarítani.

Képzeld el, hogy az autód úgy lesz ismét szép, hogy ezért még neked fizetnek.Lökhárító javítás-műanyaghegesztés: Ford Focus hátsó lökhárító javítás


Ha még többet szeretnél meg tudni a lökhárító javításról és
elolvasnál egy 3424 szavas TOTALCAR cikket
, akkor ezt kedvelni fogod.

Rajtad kívül már 14.000-en olvasták és ajánlották a facebook-on. Ennyien már biztos ismerik a lökhárító javítást.

*3279 nap és 9753 autó lökhárító javításainak tapasztalatai egy cikkben"Ha nálunk szeretnéd megjavítatni a lökhárítódat, akkor telefonálj vagy emailben kérj segítséget.


Ha már minden szükséges információ megvan a lökhárító javításról,
akkor kérj időpontot.