Szolgáltatások

A web-oldalon megismerkedhetnek cégünkkel és tevékenységeivel. A Mű-Hege műanyag Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a lakosság számára, hogy megkönnyítse mindennapjait. Főtevékenységünk műanyaghegesztés, lökhárító és motoridom javítás, valamint karosszéria alkatrészek kiskereskedése. Valamint fényezés és autókozmetikai szolgáltatások is rendelkezésre állnak.


A weblapon bemutatott alkatrészek a készlet egy részét képezi. Amennyiben az Ön által keresett alkatrész nem szerepel a listában, telefonon érdeklődjön, kollégánk készséggel áll rendelkezésére! ( opel, ford, suzuki, vw, egyéb márkák ) Az aktuális kínálatból képek segítségével válogathatnak. A kínálat naprakész, és árakat is tartalmaz!

 

 A Döntés

A javítások elsődleges célja a helyreállítás. Minden tárgy vagy gépjármű alkatrész egyedi, ahogy a hozzájuk tartozó sérülés is. A mi feladatunk az, hogy megoldjuk az Ön problémáját, de ez nem minden esetben jelent javítást. A mi felelősségünk, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk a probléma orvoslására, ezért cégünk nem csupán javító műhely. Szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy a problémára fókuszálva az összes feladatot és terhet levegyük a válláról. Ezért nyújtunk teljes körű szolgáltatást, hogy Ön is arra tudjon összpontosítani, ami fontos.

 

Számos tényezőt kell figyelembe venni a javítás során. Ezekről részletesebben olvashat a továbbiakban, de most kicsit általánosságban a javításról. Az első szempont az, hogy a javítás költsége milyen mértékben áll az új, bontott vagy új után gyártott alkatrészek árához képest. Alapvető elvárás és nem speciális szemlélet a költséghatékonyság. A javításoknál számunkra az a cél, hogy a legjobb megoldást találjuk meg. Ha a költségek megközelítik vagy elérik egy csere alkatrész árát, akkor mi biztos arra teszünk javaslatot, mivel a maximális minőségre való törekvés alap elvárás. Mind a két esetben teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az legyen javítás vagy alkatrész beszerzés, így minden feladatot ellátunk és minden egyes fázisról pontos és részletes tájékoztatást kap. Változtatások és eltérések csak egyeztetés után lehetséges. A mi áraink nem változnak meg a munka végére.

 

Sérülések és megoldások

A javítás alapvetően esztétikai, szerkezeti és a statikai helyreállítást tartalmazza. Ezek során azt tartjuk szem előtt, hogy milyen mértékű beavatkozásra van szükség ahhoz, hogy a sérülést helyre állítsuk. A javítás tartalmazza az eddig már észlelt kárt, valamint a mi általunk javasolt további helyreállításokat. A sérülések olyanok, mint egy „vízben lebegő jéghegy”. Többnyire a tulajdonos a jéghegy csúcsát látja, viszont a víz alatt is még sok minden rejtőzhet. Ez nem törvényszerű, de más alkatrészek is részesei lehetnek a sérülésnek, ami elsőre vagy szabad szemmel nem látható. Erről részletesebben olvashat a „Lökhárító, motoridomjavítás és műanyaghegesztés" menü pontban.