lökhárító javítás

Lökhárító javítás:
"Egy flakon purhab, ami 350 ezer forintba kerül"

A Mercedes lökhárítója egy nagyon vékony PUR műanyagból készül. Ez a profi spórolás már nem mondható el sem az alkatrész áráról sem a szervizben fizetett számláról. Ez az első lökhárító egy flakon purhaból van és az ára mégis a 300 X-sa. Ez így nézve érdekes.

Egy érdekes infót elárulok neked, hogy legyen valami támpont a költségekkel kapcsolatban. Ennek a lökhárítónak csak a fényezése 275.000 forint egy szakszervizben. Ezt a tulajdonos árulta el nekünk, amikor a márkaszervizből egyenesen hozzánk jött.

- Ha prémium autód van, akkor mindig sokba fog kerülni a javítás-

Ez egy közhely és ez nem igaz. Nálunk biztos nem. Mindegy hogy milyen embléma van az autódon, mert nálunk az számít, hogy milyen műanyagból van a lökhárítód. Ennek a Mercedesnek a lökhárítója pont ugyanabból az anyagból van, mint egy Zafita OPC lökhárító.

A két autó ára között viszont van 5.400.000 forint a különbség. Megnéztük a hasznaltauto.hu-n, ez bizony tény.


Szóval a mi szakterületünkön ez a sztereotípia nem érvényes


Hogyan spóroljuk meg neked ezt a drága flakon purhabot?

Ha nem vársz sokáig a javítással, akkor néhány óra alatt megmentjük a sérült részt. Ez neked azért előnyös, mert ha hamarabb tudjuk megjavítani a lökhárítót, akkor kevesebb lesz vele a munka, mert könnyebben engedi a formázását. Ez csak egy szakmai trükk, amihez pár év anyagismeret kell és neked is hasznos.

Miért és hogyan?

Az ilyen műanyag alkatrészek általában feszülnek, hajolnak és repednek. Egy ilyen lökhárító PUR-ból van, ami egy igazán mostoha műanyag.
Ez bizony a szívatós lökhárító. Ha hamar leszereljük a lökhárítót, azzal megszüntetjük a feszültséget az alkatrészekben és gyakran ennyitől visszanyerik az eredeti formájukat.

Ha ezeket szem előtt tartod, akkor az időn kívül még több pénzed is marad. Ez neked is hasznos.

Ez ennyire egyszerű.

Ha neked is hasonló problémád van, és Te sem kérsz a meglepetésekből, akkor nézz be a műhelyünkbe és pontosan elmeséljük neked, hogy mire számíthatsz.Lökhárító javítás, így még biztos nem gondoltál egy Mercedes CL500-ra.


Ha még többet szeretnél meg tudni a lökhárító javításról és
elolvasnál egy 3424 szavas TOTALCAR cikket
, akkor ezt kedvelni fogod.

Rajtad kívül már 14.000-en olvasták és ajánlották a facebook-on. Ennyien már biztos ismerik a lökhárító javítást.

*3279 nap és 9753 autó lökhárító javításainak tapasztalatai egy cikkben"Ha nálunk szeretnéd megjavítatni a lökhárítódat, akkor telefonálj vagy emailben kérj segítséget.


Ha már minden szükséges információ megvan a lökhárító javításról,
akkor kérj időpontot.