lökhárító javítás

Lökhárító javítás:
Ha Te is szereted a BMW-d,
akkor mindig legyen nálad mérőszalag

A BMW egy minőségi márka és ez a felhasznált műanyagokról is elmondható. Minél újabb egy modell, annál könnyebb és puhább a lökhárító. Ezt az ügyes fejlesztést a Te zsebedből finanszírozzák meg.

A megjelenés és a használhatóság, olyan szintre lett fejlesztve, hogy akár egy csúnya nézéssel is kárt tudsz okozni a saját autód lökhárítójában.

Szép megjelenés, gyenge anyagminőség, így félve nézd a lengő lökhárítódat

Mára már tényleg csak öltöztet a lökhárító és alig van védelmi funkciója. Ennél az autónál a lökhárító már a papír vékony. Ez azért szomorú, mert egy gyári Bmw M-tech lökhárítót nehezen fogsz bontóban találni.

Így vigyázz rá, mint a szemed fényére.

Ez a típus gyárilag alacsony, így nem meglepő, ha könnyen felakad a járdára. A sport futómű elintézi, hogy igazán látványosan lógjon a lökhárító egy figyelmetlen parkolás után. Egy ilyen szaggatás után aligha lehet dolgozni menni.

Sokan nem is hallottak arról, hogy a műanyag felhasználás már a sárvédőknél is megkezdődött. Eleinte a Renault volt, ahol nagy számban indult meg a műanyag sárvédő gyártása. Ez mára viszont elég elterjed irány lett. Szinte az összes prémium márka átvette ezt az alkatrész felhasználást.

Ezzel hatékonyabb lett az autógyártás, de mi lett az igazi hatása?

A Te zsebedből húzzák ki a pénzt

Ez csupán azért gond, mert a lökhárítód láncreakciót indít el és leszakít mindent, amivel kapcsolatban van. Nem kíméli sárvédőket, lámpákat és még a zárhidat sem. A gyártónak egy ügyes megoldás, neked pedig kész katasztrófa.

Mit kell számításba venned?

A lökhárító javításnál bizony sok sérülés lehet. A műanyaghegesztés egy speciális terület, amivel sok ilyen sérülés tudunk megjavítani. Ami megnehezíti a dolgot, ha a lökhárító gyártásánál inkább a megjelenés számít. A vékony műanyagból szép lökhárítót lehet készíteni.

Tény, hogy a szépség adja el az autót. Amit érdemes végig gondolnod, hogy később lökhárító javítás költségeit majd neked kell állnod. Így egy vékony lökhárító hatalmas károkat tud okozni.

Ha felakadtál a padkára, akkor telefonálj egyből és elmondjuk neked a megoldást, amivel sok pénz tudsz megspórolni a javításon.

Ha neked is hasonló problémád van, és Te sem kérsz a meglepetésekből, akkor nézz be a műhelyünkbe és pontosan elmeséljük neked, hogy mire számíthatsz.Lökhárító javítás, műanyaghegesztés: BMW E92 335i


Ha még többet szeretnél meg tudni a lökhárító javításról és
elolvasnál egy 3424 szavas TOTALCAR cikket
, akkor ezt kedvelni fogod.

Rajtad kívül már 14.000-en olvasták és ajánlották a facebook-on. Ennyien már biztos ismerik a lökhárító javítást.

*3279 nap és 9753 autó lökhárító javításainak tapasztalatai egy cikkben"Ha nálunk szeretnéd megjavítatni a lökhárítódat, akkor telefonálj vagy emailben kérj segítséget.


Ha már minden szükséges információ megvan a lökhárító javításról,
akkor kérj időpontot.