autóklíma tisztítás

Autóklíma tisztítás ózonnal:
Amit az autóklíma tisztításról tudnod kell
(ez itt szakmai infó lesz:):


"15 perc és még meg is várhatod" és amit biztos nem fognak neked elmondani az ózonons autóklíma tisztításról


Több féle autóklíma tisztító eszköz és gép van, amik különböző módon és hatékonysággal működnek. Ha körbe néztél az interneten, akkor biztos Te is láttad, hogy sok féle klíma tisztítást kínálnak neked.


Mi az ami mindegyikben közös?

Elsőként természetesen, hogy azt kínálják Neked, hogy varázslatos módszerrel úgy tisztítják a klíma rendszered, hogy az autóban még műteni is lehet. Talán ez igaz is lehet.

Az, hogy miért talán, arra Te is ráfogsz jönni.


"Autóklíma tisztítás akció: Kevés az időd és sietsz, akkor tisztítsd nálunk az autóklímád"

15 perces autóklíma tisztítás 2790 forintért
(ez a reklám szöveg volt eddig a legjobb)


Ha a google hirdetéseit nézed, akkor szerintem Te is hasonlóakat fogsz látni. Mindenki a gyors és űrtechnológiás módszert kínálja akciós áron. Az ózonos autó klíma tisztítás jelenleg a legeredményesebb klíma tisztító módszer.

Ennek egyszerű oka van és pedig az, hogy ugyanezzel a módszerrel tisztítják a kórházban is a műtöket, ahol akár életed is múlhat azon, hogy minden rendben legyen. Ez egy igen nyomos magyarázat, amit nehezen lehet megcáfolni.

Van hatékony megoldás az autóklíma tisztításra, de nem lesz gyors és garantálom Neked

Azt, hogy hol tisztíttatod az autód klíma rendszerét, azt Neked kell eldöntened és itt nem is fogunk semmire rábeszélni. Nem ez a célunk, mivel a kapacitásunk véges és mi alapvetően máshogy dolgozunk, mint az autó klíma feltöltésessel foglalkozó cégek.

Sok helyen fogod olvasni, hogy villám gyorsasággal végeznek a munkával, mert annyira új technológiás gépük van. Tény, hogy van házi használatú és ipari klíma tisztító gép is.

A különbség a klíma tisztító gépekben a működés.

Igazából fakanállal is és a botmixerrel is lehet piskóta tésztát keverni.  Ez egy olyan tény, amit nehéz kikezdeni.

Autóklíma tisztítás árak ózónnal:
gyors, hatékony, olcsó klíma tisztítása, minden ami Neked kell


Akkor mit is kapsz mennyi idő alatt?

Az akciós autóklíma tisztítás varázslatosan hangzik és lehet Te is ezért olvasod ezt a szöveget. Amit most elárulok Neked az lehet, hogy autóklíma töltéssel és tisztítással foglalkozó cégeknél NASA titok, nálunk inkább tény.

Az autóklíma tisztítási akció egyet dolgot jelent, mást kapsz, mint amit Neked ígérnek.

  Sajnos ez tény.

Egy autóklíma tisztítás nem lehet se gyors se lassú. Nincs sebesség állító a gépeken. Két dolog függvénye, hogy az autód klímája mennyire lesz kitisztítva.

1. klíma tisztítás ideje: mennyi ideig megy a ózon gép az autóban
2. gép működésének erőssége: mennyi ózont képes előállítani a berendezés

A google fizetett hirdetések között java részt csak azt fogod látni, hogy 15 perces klíma tisztítás és 5 perc szellőztetés.

Az autó klíma rendszere jobb, mint új korában. 

Ezt most sokaknak kellemetlen lesz, ez nem így van. Amikor olyan műhelybe jössz, mint miénk, akkor biztos, hogy nem tudjuk egyhamar visszaadni az autót, még akkor sem ha kisebb klíma tisztításra jelentkeztél be.

Ennek oka a gép, amivel dolgozunk.

Az autóklíma tisztítás legalább 3 órát igényel, ezzel jobb ha kalkulálsz


 

Nekünk ipari ózongenerátorunk van: 30.000mg/óra

Azt nem tudjuk pontosan, ki mivel dolgozik, viszont azt igen, hogy a mi gépünk hogyan dolgozik. Az a gép, amivel kitisztítjuk az autód klíma rendszerét 30.000 mg ózont állít elő egy speciális légtömeg programmal.

Ez egyszerűen azt jelenti, hogy olyan koncentrátumban keveri az autódban az ózont, ami az autó minden alkatrészét átjárja és ott teljes felületen fejti ki hatását. 

A mi gépünk legkisebb programján is több, mint 2,5 órát kell várnod, hogy elvihesd az autód.

Ahol azt írják félórán belül készen is vagyunk, ott vagy a géppel érdekes vagy a munka lett szemtelenül lerövidítve. Az ózonnak minimum fél óra kell, míg annyira lebomlik, hogy nem vált ki heves allergén reakciót. Egy ipari ózon kezelés esetében egy 15 perces tisztításhoz körülbelül 60 perces levegő keringtetés szükséges, csak ahhoz hogy ózon lebomoljon. Ezzel nem végeztünk. Ez idő után egy speciális 3M gázmaszkban kell a gépet kivenni az autóból, ahhoz hogy ne érezd rosszul magad. Ekkor csak a közvetlen ózon bomlott le.

Az autód szellőztetése még 2 órát igényel. Szóval 2 egész órát kell levegőztetni és nem 15 percet. Ez hatalmas különbség. Ahol Te 15 perc után beülhetsz az autódba, vagy nem volt ózon kezelés vagy nem törődnek azzal, hogy belélegzed az ózzont. Én biztos nem ülnék be az autóba, ezt elhited nekem.

A 2-3 órás munka folyamat szigorú előírás, amit az ipari ózon gépeket forgalmazó gyártók nagyon komolyan vesznek és megkövetelnek. 

Így nálunk egy autóklíma tisztítás legalább 3 órát igényel. Ezen nem spórolunk, nálunk ennyit kell várnod.

Mi biztos nem fogunk ilyet reklámozni és ha nálunk végezete az autóklíma tisztítást, akkor a Te autóddal is 3 órát fogunk foglalkozni. Az a gép, amivel az autód klíma rendszerét kezeljük alkalmas egy 500nm-es iroda levegőjének és teljes helységének tisztítására

Így biztos Te is belátod, hogy itt nem végzünk félóra alatt. A Te autódat ugyan azzal a gépel kezeljük, amivel egy Neoplán busz ózon kezelését is gond nélkül el tudjuk végezni.

Ezért mi csak napi 4 autót vállalunk, mert alaposnak kell lenni. 

Mi betartjuk a szigorú előírásokat, így nem reklámot adunk el, hanem az ózonos autóklíma tisztítást. Ez garancia a végeredményre. Nem tudunk gyorsabbak lenni és nem tudunk elhagyni semmilyen fázist. Nem tudjuk siettetni a munkát és nem szeretnénk. Mi 14 éve foglalkozunk autókkal, így pontosan tudjuk, hogy az alapos munkavégzéshez idő kell. 

Autóklíma tisztítás leghatékonyabb módja az ózonos klíma tisztítás.
Az ipari teljesítményű ózongépünkkel ózont juttatunk az autó klímarendszererébe. Az ózon az elérhetetlen részeket is fertőtleníti képes az által, hogy az autóklíma saját rendszere keringteti az ózont az utastérben.

Alapos autóklíma tisztítás: 30.000 mg/óra ózon géppel dolgozunk


- Nem csak a klíma szellőző rendszerében tisztítja a klímát
- Eredményes és hatékony
- Nincs vegyszer, nincs nyom, nincs szag

Az ózon az egyik legerősebb tisztítószer, ami 3000-szer eredményesebb a többi folyékony fertőtlenítő hatású anyagnál.


Autóklíma tisztítás ár ÓZONNAL:


- 27 perces autóklíma tisztítás: 5490 forint
- 49 perces autóklíma tisztítás: 9490 forint

Mind a két esetben a teljes munkavégzés 3 órát igényel.

Ózonos autóklíma tisztítás időpont foglalása:


Ha nálunk szeretnéd elvégeztetni az autóklíma tisztítást, akkor telefonálj vagy kérj időpontot emailben.